Inspiratiegroepen 2018

VTW biedt haar leden net als in eerdere jaren, in 2018 de mogelijkheid om deel te nemen aan een inspiratiegroep. Het doel van de inspiratiegroepen is om onder begeleiding van een inspirerende moderator in kleinere groepen te werken aan professionele verdieping in de vorm van uitwisseling over de do's en de dont's in de praktijk van commissarissen.

Per bijeenkomst van 3 uur, mogen 3 PE-punten worden geregistreerd. In totaal ontvangt u per drie bijeenkomsten dus 9 PE-punten. De kosten zijn vastgesteld op: 750 euro (leden) en 975 euro (niet-leden) per drie bijeenkomsten.
Inschrijving is mogelijk binnen zeven verschillende regio's (regio Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Apeldoorn en Assen). De eerste inspiratiegroepen zullen vanaf maart 2018 starten.

Aanmelden
Heeft u belangstelling voor deelname aan de inspiratiegroepen, dan kunt u zich tot 1 februari 2018 aanmelden door naar de volgende link van de VTW academie te gaan: https://vtw-academie.nl/inspiratiegroepen/.
Mocht u nog vragen hebben of nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de VTW academie op telefoonnummer: 0570 76 00 06 of via vtw@academievoortoezichthouders.nl.


Terug