Het spel van toezicht voor advanced commissarissen

In een sterk team spreken leden elkaar aan en gaan ze constructief om met verschillende opvattingen. Dit leidt tot betere resultaten en vergroot de bereidheid om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor de uitkomst. Zelfs in een goed functionerend team is waakzaamheid nodig om tijdig te signaleren wanneer zaken in een ongewenste richting dreigen te gaan. Het is dan essentieel om effectief in te grijpen, om erger te voorkomen en het bestuur op koers te houden of terug te brengen.

Het blended programma ‘Het spel van toezicht voor ervaren commissarissen’ richt zich op boardroom dynamiek, teamvorming en effectieve interventies. Dit ontwikkeltraject bestaat uit drie onderdelen, waarin u als ervaren commissaris, samen met gelijkgestemden, na een korte theoretische inleiding aan de slag gaat met (eigen) praktijkcases, aangeleverd door zowel deelnemers als docenten.

Dit programma biedt nieuwe inzichten en verder ontwikkelde vaardigheden, passend bij modern toezicht. Na afronding van dit advanced programma kunt u beter inschatten welke interventie op welk moment gepast is. Door uw vermogen om goed teamwork te bevorderen, vergroot u de toegevoegde waarde voor het bestuur en de organisatie aanzienlijk.

De volgende editie van dit blended programma start op woensdag 25 september 2024. Op de website vindt u meer informatie en kunt u zich direct aanmelden.


Terug