Masterclass rondom volkshuisvestelijke dilemma’s als beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid

Op woensdag 25 september vindt de ééndaagse masterclass ‘Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid voor commissarissen van woningcorporaties’ plaats.

Als commissaris bij woningcorporaties staat u continu voor de uitdaging om beleid te ontwikkelen en middelen effectief in te zetten, waarbij u keuzes moet maken tussen betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van wonen. Daarnaast speelt de verplichting tot het bevorderen van duurzaamheid en het doorvoeren van de energietransitie. Deze masterclass biedt u praktische handvatten om deze uitdagingen aan te gaan.

Woningmarktexpert en ervaren VTW-docent, prof. dr. Peter Boelhouwer, zal uitgebreid ingaan op de genoemde volkshuisvestingsdilemma's. Aansluitend zal mr. Elfrieke van Galen tijdens een kort intermezzo bespreken wat duurzaamheid en de energietransitie concreet betekenen voor de corporatie en haar bewoners. Na deze diepgaande uiteenzettingen is er gelegenheid om eigen cases in te brengen en van elkaar te leren door ervaringen te delen.

Voor meer informatie over deze masterclass of om u aan te melden, bezoek de website van de VTW Academie.


Terug