Om te luisteren.... inspirerende podcasts

De VTW Podcast praat u bij over actuele ontwikkelingen in de volkshuisvesting, soms ook verdiepend op specifieke onderwerpen. We hebben een aantal highlights van onze eigen podcast producties voor u op een rij gezet en deze aangevuld met en aantal interessante luistertips om tijdens de zomervakantie naar te luisteren. 

VTW Podcasts

De podcasts zijn via onze website te beluisteren, maar ook via uw favoriete podcastapp, waaronder Spotify en Apple Podcast.

Ontwikkelingen ouderenhuisvesting - In deze VTW Podcast gaan onze podcasthosts Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Patrick de Rooij, bestuurder van zorgorganisatie Mijzo en commissaris bij woningcorporatie Leystromen over het onderwerp ouderenhuisvesting.
Duur: 35 min.

Actualiteiten corporatiesector in gesprek met Aedes - In deze VTW Podcast gaan onze podcasthosts Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Richard Bos, senior lobbyist bij Aedes.
Duur: 37 min.

Staat corporatiesector 2023 - In deze VTW Podcast gaan onze podcasthosts Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Maarten van Heugten, Autoriteit woningcorporaties en Gijs Zeestraten, Ministerie van Binnenlandse Zaken in gesprek over de staat van de corporatiesector.
Duur: 39 min.

Solidariteit in de corporatiesector: beleid en praktijk- In deze VTW Podcast gaan onze podcasthosts Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Claudia Beumer, directeur-bestuurder bij Sint Joseph in Almelo, die haar ervaringen en haar visie op solidariteit in de corporatiesector deelt.
Duur: 36 min.

Podcast aanbeveling VTW

Impact in de polder - Diversiteit en Inclusie - In de vierde aflevering van de STER Podcast Impact in de polder duikt Marnix Kluiters in het thema diversiteit en inclusie op de arbeidsmark: hoe zorgen we ervoor dat mensen een eerlijke kans krijgen en niet op basis van naam, kleur of andere aspecten worden buitengesloten?
Duur: 32 min.

De olifant in de boardroom - De kracht van het verschil - Durven zeggen waar je goed in bent, durven zeggen wat je niet goed kan, hulp durven vragen aan de ander, daar heb je vertrouwen voor nodig. Zonder vertrouwen geen teamprestatie in deze podcast gaan Derk Egeler en Juliette Streng hierover met elkaar in gesprek.
Duur:36 min.


Terug