Masterclass vergrijzing en ouderenhuisvesting bij Habion

Vergrijzing vormt een groeiend maatschappelijk vraagstuk en daardoor is het essentieel om passende oplossingen te vinden voor huisvesting van ouderen. De masterclass Vergrijzing en Ouderenhuisvesting belicht de uitdagingen en kansen die de vergrijzing met zich meebrengt voor de huisvestingssector. Met een vergrijzende bevolking groeit de vraag naar geschikte en betaalbare woonruimte voor ouderen. Deze opleiding richt zich op het verkennen van innovatieve huisvestingsconcepten, beleidsmaatregelen en financiële modellen die inspelen op de behoeften van deze groeiende doelgroep.

U krijgt handvatten mee om de klankbordfunctie goed in te vullen en plannen van het bestuur te beoordelen. Om te kijken wat corporaties kunnen leren van categorale seniorenhuisvesters als het gaat om kansen en bedreigingen, wordt deze masterclass ook georganiseerd bij Habion, een seniorenhuisvester met ruim 120 locaties en meer dan 12.000 wooneenheden voor ouderen. De masterclass vindt plaats op één van de vernieuwde locaties van Habion.

De volgende masterclass staat gepland op woensdag 26 juni 2024 bij Liv Inn Hilversum. Wilt u meer weten over deze masterclass of u aanmelden? Kijk voor meer informatie op onze website.


Terug