VTW bijeenkomst Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking - 6 juni 2024

Op 6 juni organiseert de VTW de bijeenkomst Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking van 14.45 tot 20:00 uur in de Groene afslag in Laren. Zowel commissarissen als bestuurders van woningcorporaties kunnen deelnemen. 

In samenwerking met een divers aanbod van deskundigen bieden wij u een veelzijdige programma aan. Hoe gaan wij de nieuwbouw versnellen, en welke bouwconcepten zijn beschikbaar? Waarom Circulair bouwen ? Wat is de toekomst van het grondbeleid? Welke duurzaamheidsdilemma’s spelen er in de boardroom en hoe kunnen toezichthouders en bestuurders tot de beste beslissingen komen? Wat verstaan wij onder integrale gebiedsontwikkeling en hoe gaan wij deze beïnvloeden? 

Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden met verschillende workshoprondes, gericht op toezichthouders en bestuurders.

Programma

14.45 - 15.15 uur

Inloop met drankje

15.15 - 16.30 uur

Welkom en inleiding

16.45 - 17.45 uur

Ronde 1 workshops

17.45 - 18.45 uur

Gezamenlijk eten en netwerken

18.45 - 19.45 uur

Ronde 2 workshops

19.45 - 20.00 uur

Verrassende Wrap-up door Barbara Breedijk

Workshops

U kunt zich inschrijven voor de volgende workshops:

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in De Groene Afslag: dé circulaire hub van de regio Gooi en Vechtstreek. Het is een restaurant, evenementenlocatie, vergaderzalenverhuurbedrijf en flexwerkplek. Ze beschrijven zichzelf als 'een gemeenschappelijk speelplein voor mensen die inzien dat we linksom, rechtsom, een aantal dingen zullen moeten veranderen in onze levens'.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.


Terug