Save the Date! 6 juni - Bijeenkomst: Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking

Op 6 juni organiseren we de bijeenkomst: Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking van 15:30 tot 20:00 uur in de Groene afslag in Laren. Hoe moet de toekomst van bouwen eruit zien? Wat is de toekomst van ons grondbeleid? Welke duurzaamheidsdilemma’s spelen er in de boardroom en hoe kunnen toezichthouders en bestuurders tot de beste beslissingen komen? Wat verstaan wij onder integrale gebiedsontwikkeling en hoe gaan wij deze beïnvloeden? Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden met verschillende workshoprondes, gericht op toezichthouders en bestuurders.

Binnenkort ontvangt u een uitnodiging en kunt u zich inschrijven voor de workshops.

  1. Duurzaamheidsdilemma’s in de boardroom: welke onderwerpen moeten aan bod komen en hoe kunt u deze effectief en eerlijk bespreken?
  2. Nationale Prestatieafspraken en Bouwen: ontdek best practices om nieuwbouwprojecten te versnellen.
  3. Grondbeleid: verdieping in grondbeleid.
  4. Business Case Circulariteit: verkenning van (zakelijke) argumenten voor circulairbouwen.
  5. Fabrieksbouw versus traditioneel bouwen: bespreking van overwegingen, kaders en gevolgen.
  6. Integrale Gebiedsontwikkeling: verdieping in de complexiteit van integrale gebiedsontwikkeling en de opgave van de sector.

Partners

De dag wordt georganiseerd door VTW in samenwerking met het Versnellingslab Circulair Bouwen, met bijdragen van onder meer Aedes en Circusvis.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in De Groene Afslag: dé circulaire hub van de regio Gooi en Vechtstreek. Het is een restaurant, evenementenlocatie, vergaderzalenverhuurbedrijf en flexwerkplek. Ze beschrijven zichzelf als 'een gemeenschappelijk speelplein voor mensen die inzien dat we linksom, rechtsom, een aantal dingen zullen moeten veranderen in onze levens'.

Programma

15.30 – 16.45 uur: Inleiding en verdieping

16.45 – 17.45 uur: Ronde 1 workshops in 4 zalen

17.45 – 18.45 uur: Gezamenlijk eten en netwerken

18.45 – 19.45 uur: Ronde 2 workshops in 4 zalen

19.45 - 20.00 uur: Wrap-up

De Groene Afslag op Onemeeting.com


Terug