VTW Academie: Corporatiefinanciën een must voor elke commissaris

Als commissaris is het cruciaal om de financiën van uw corporatie te begrijpen en de inbreng van financiële experts te kunnen beoordelen. Een gezonde financiële positie en bedrijfsvoering van de woningcorporatie is een voorwaarde voor het realiseren van volkshuisvestelijke doelen. Dat is tegen de achtergrond van de huidige woningmarkt en het overheidsbeleid een steeds grotere opgave geworden. De door de VTW Academie aangeboden ééndaagse masterclass ‘De financiële wereld van de woningcorporatie’ biedt inzicht in de financiële dynamiek van de corporatiesector.

Of u nu een financiële achtergrond heeft of niet, de masterclass biedt waardevolle kennis die direct toepasbaar is in uw rol als commissaris. In de masterclass wordt onder andere aandacht besteed aan de instituten, de verschillende waarderingssystemen, investeringsvoorstellen, begrotingen, kasstroommanagement en jaarstukken. In deze masterclass wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk aan de hand van casussen.

De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 26 maart 2024. Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor deze masterclass van de VTW Academie. 


Terug