Nog enkele plaatsen voor 'Aedes-benchmark voor Toezichthouders' op 2 februari in Utrecht

Op 2 februari nodigen wij onze leden uit voor de VTW Ledenbijeenkomst 'Aedes-benchmark voor Toezichthouders'. Wij zijn te gast bij Woonin te Utrecht. Commissaris Kirsten van der Hul van Ieder1 zei vorig jaar over de bijeenkomst:"Wat ik heel interessant vind is dat er ook aandacht is voor zaken die niet hard in cijfers zijn te vangen, zoals huurderstevredenheid, maar ook een onderwerp als leefbaarheid. Voor mij als commissaris is het heel belangrijk om daar discussies om met elkaar over te voeren." 

Aedes Benchmark

De Aedes-benchmark maakt op hoofdlijnen de prestaties van corporaties inzichtelijk en onderling vergelijkbaar. Projectleider Barend van de Kraats zal een een toelichting geven op de benchmark, vanuit het perspectief van de toezichthouder.

Vorig jaar

In 2023 hebben we ook een goedbezochte 'Aedes Benchmark voor Toezichthouder'-bijeenkomst gehouden. Commissaris Kirsten van der Hul van Ieder1 zei destijds over de bijeenkomst: "Wat ik heel interessant vind is dat er ook aandacht is voor zaken die niet hard in cijfers zijn te vangen, zoals huurderstevredenheid, maar ook voor een onderwerp als leefbaarheid. Voor mij als commissaris is het heel belangrijk om daar discussies met elkaar over te voeren." 

Kijk hier het filmpje terug om een goede indruk te krijgen van de bijeenkomst.


Terug