‘Gefeliciteerd aankomende commissarissen’ - 9e editie Leergang aankomende commissaris afgerond

Al negen jaar op rij volgen toekomstige toezichthouders de Leergang aankomende commissaris van de VTW Academie. De deelnemers leren een jaar lang van de combinatie van theorie en praktijk. We feliciteren zeven toekomstige commissarissen die de negende editie volgden!

De Leergang aankomende commissaris van de VTW Academie bestaat uit acht opleidingsdagen, verspreid over een jaar. Dit wordt gecombineerd met een traineeship van een jaar bij een Raad van Commissarissen.
Tijdens de opleiding leren de deelnemers – met verschillende achtergronden – meer over de rol van de commissaris én over de volkshuisvesting en de sector zelf. Tijdens de traineeship leren zij de opgedane kennis in de bestuurskamer in de praktijk te brengen.

Alle zeven deelnemers van de leergang 2022/2023 ontvingen vorige maand tijdens een afrondende bijeenkomst een certificaat. Van harte!

Afbeelding met kleding, persoon, glimlach, jeansAutomatisch gegenereerde beschrijving

Dank

De VTW wil alle raden van commissarissen die een stageplek beschikbaar hebben gesteld voor deelnemers aan de Leergang de aankomende commissaris van harte bedanken. Staat uw raad ook open om een aankomende commissaris te ontvangen? Dan komt de VTW Academie graag met u in contact.

Nieuwe leergang

De huidige editie van de leergang is gestart op 13 december 2023. Wilt u op de hoogte blijven wanneer er een volgende editie gaat starten? Mail uw interesse naar vtw@academievoortoezichthouders.nl 


Terug