Heeft u uw PE over 2023 al geregistreerd bij de VTW?

Leden van de VTW hebben met elkaar afgesproken om jaarlijks minimaal 5 uren te besteden aan permanente educatie (PE), gericht op de ontwikkeling als corporatiecommissaris, én dit uiterlijk 31 december te registreren bij de VTW. Bijna 82 procent van de leden heeft al aan deze lidmaatschapseis voldaan. 

Bent u in 2023 minder dan 12 maanden commissaris, dan geldt de minimumeis van 5 uren/punten naar rato. Meer informatie vindt u op de VTW-website.

Een PE-activiteit registreren?
Hiervoor logt u in via de Leden Login en klikt u op op 'PE-punten toevoegen'. Daarna kiest u voor handmatig PE-punten toevoegen of voor automatisch PE-punten toevoegen door het selecteren van een PE-activiteit die op PE-aanbod heeft gestaan. In het laatste geval worden de velden automatisch ingevuld. 

Na het verversen van uw scherm (Ctrl+F5) vindt u uw opgave terug in 'PE-punten', zowel onder ‘PE-lidmaatschapseis’ als onder ‘Overzicht PE-punten’. En kunt u overzichten uitprinten en/of exporteren naar Excel ten behoeve van het RvC-jaarverslag 2023.

Nog een PE-activiteit volgen?
Komt u nog PE-punten tekort dan wijzen wij u graag op onze bijeenkomsten, de masterclasses van de VTW Academie die in de maanden oktober, november en december plaatsvinden, en op de online colleges die u op elk gewenst tijdstip kan volgen. Kijk voor het aanbod van andere aanbieders op PE aanbod.


Terug