VTW Academie: Tweedaagse opleiding om uw rol als commissaris binnen de woningcorporaties professioneel in te vullen

Bent u net gestart als commissaris in de wereld van de volkshuisvesting en heeft u behoefte aan de nodige basiskennis en inzichten om uw rol professioneel te vervullen? Dan biedt u de VTW Academie de tweedaagse Leergang ‘De nieuwe commissaris’. Deze leergang introduceert u in de wereld van woningcorporaties, de bijzondere financiële aspecten daarvan en geeft kennis en inzicht over de rol van de ‘moderne’ commissaris.

In de leergang geven de docenten u antwoord op vragen als: Welke ontwikkelingen spelen er momenteel binnen de sector? Welke strategische keuzes maken corporaties en welke maatschappelijke verwachtingen zijn er? Met welke stakeholders heeft u te maken en hoe verhoudt de RvC zich tot de stakeholders? De leergang biedt naast de benodigde kennis volop gelegenheid tot uitwisseling met collega’s van andere corporaties.

Wilt u meer weten over deze leergang of uw aanmelden voor de leergang? Bekijk de website van de VTW Academie. De eerstvolgende edities starten op 5 december 2023 en 6 februari 2024. Deelname aan deze leergang staat voor 12 PE punten.


Terug