Nieuwsbrief 25 augustus 2023

Bijeenkomsten VTW na de zomer

Na de zomer heeft de VTW een tweetal mooie en inspirerende bijeenkomsten voor u in de planning.

27 september - VTW Regiobijeenkomst Zuid-West 'Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee' - Samenwerking met zorg/welzijn en gemeenten

3 oktober - VTW Lunchwebinar 'Flexwonen & Conceptueel bouwen'

Lees verder

VTW Regiobijeenkomst Oost West Wonen - woensdag 27 september 2023 van 17.00 tot 20.30 uur

Kom naar de regiobijeenkomst van Oost West Wonen (Middelharnis) op woensdag 27 september van 17.00 - 20.30 uur. 

Deze bijeenkomst staat volledig in het teken van het belangrijke samenspel tussen woningcorporaties, zorg- en welzijnorganisaties en de gemeente op Goeree Overflakkee. Samen hebben zij de handen ineengeslagen voor het programma “Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee.Tijdens deze bijeenkomst zullen Marleen van de Kamp, bestuurder bij Oost West Wonen, en Marlies de Kraauw, programmamanager Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee, u inzichten geven en ervaringen delen over het programma.

De persoonlijke uirnodiging is reeds verzonden.

Lees verder

VTW Academie: Nieuwe editie Leergang ‘De aankomende commissaris’ gaat van start in december 2023

Na negen succesvolle leergangen start de VTW Academie in het najaar van 2023 met de tiende leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. De leergang bestaat uit acht opleidingsdagen, verspreid over één jaar. Dit wordt gecombineerd met een traineeship van een jaar bij een Raad van Commissarissen. De startdatum is 13 december 2023 en aanmelden is mogelijk via de website.

Lees verder

Reminder: VTW heeft nieuw telefoonnummer

Per 18 juli heeft het kantoor van VTW een nieuw telefoonnummer! Ons oude nummer komt dan te vervallen. Bereik ons tijdens kantooruren op 085-0770 222. Natuurlijk kunt u ook mailen: bureau@vtw.nl.

Lees verder

Actueel: vacatures in de RvC

Op dit moment hebben we 13 vacatures bij 10 corporaties: Trivire, Rondom Wonen, Woningstichting Nijkerk, Woonwaarts, Woonvizier, Woonzorg Nederland, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Wonion, De Leeuw van Putten en Intermaris. 

Lees verder