de broedplaats

Rixt Heegsma

 is met Carla Dubbelman partner van het bureau ­Waarderend Toezicht. Ze adviseren, trainen en begeleiden RvC’s. Rixt is toezichthouder bij een woningcorporatie en in de zorg. In de herfst van 2018 komt hun boek Waarderend Toezicht bij uitgeverij Mediawerf uit.
Website: www.waarderendtoezicht.nl
Email: info@waarderendtoezicht.nl
Telefoon: 06-23838385

Carla Dubbelman

is met Rixt Heegsma partner van het bureau Waarderend Toezicht. Ze adviseren, trainen en begeleiden RvC’s. Carla is toezichthouder bij woningcorporaties en in de zorg. In de herfst van 2018 komt hun boek Waarderend Toezicht bij uitgeverij Mediawerf uit.
Website: www.waarderendtoezicht.nl
Email: info@waarderendtoezicht.nl
Telefoon: 06-34061869

Elly van der Bijl

is eigenaar van adviesbureau Trait d’Union en RvC-voorzitter bij Talis Nijmegen. Samen met Annemarie Reintjes begeleidt zij RvC’s bij zelfevaluaties en verzorgt zij gespreksleiding.
Website: www.inclusieftoezicht.nl 
Email: info@inclusieftoezicht.nl
Telefoon: 06-50217131

Annemarie Reintjes

is eigenaar van adviesbureau Werk van Waarde en RvC-lid bij Patrimonium Veenendaal. Samen met Elly van der Bijl begeleidt zij RvC’s bij zelfevaluaties en verzorgt zij gespreksleiding.  
Website: www.inclusieftoezicht.nl
Email: info@inclusieftoezicht.nl
Telefoon: 06-10558559

Jolien Slavenburg

is eigenaar van adviesbureau Kernzaken. Samen met Karin Broekhuizen begeleidt zij onder meer zelfevaluaties vanuit Het geweten van toezicht. 
Website: www.kernzaken.nl 
www.hetgewetenvantoezicht.nl
Email: jolien@hetgewetenvantoezicht.nl
Telefoon: 06-16290117

Karin Broekhuizen

is eigenaar van adviesbureau L&B CC en  commissaris bij de Veenendaalse Woningstichting en Woningstichting Leusden. Samen met Jolien Slavenburg begeleidt zij onder meer zelfevaluaties vanuit Het geweten van toezicht.
Website: www.lenbcc.nl, www.hetgewetenvantoezicht.nl 
Email: karin@hetgewetenvantoezicht.nl 
Telefoon: 06-50696004

Peter Ruigrok

is bestuursadviseur bij Twijnstra Gudde. Daarnaast is hij onder meer RvC-voorzitter bij Woningbouwvereniging voor Ambtenaren in Arnhem.
Website: www.twynstragudde.nl
Email: peterruigrok@samga.nl
Telefoon: 06-53364265

Anita van der Wal

is organisatiedeskundige en eigenaar van adviesbureau Quatrospect. Zij is toezichthouder in de corporatiesector, het onderwijs en bij goede doelen.
Website: www.quatrospect.nl/governance
Email: anitavanderwal@quatrospect.nl
Telefoon: 06-10983933/
070-2201940

Ivone Bergsma

is zelfstandig coach en moderator van intervisie- en leergroepen voor RvC-voorzitters, en moderator bij de VTW-academie van inspiratiegroepen voor commissarissen. Daarnaast is zij onder meer RvC-voorzitter bij corporatie GroenWest in Woerden en vicevoorzitter RvC bij De Kernen in Hedel.
Website: www.ivonebergsma.nl
Email: info@ivonebergsma.nl
Telefoon: 06-55366079

Tessa Coffeng

is promovendus sociale en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht, en medewerker toezicht Gedrag & Cultuur bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Website: www.uu.nl/medewerkers/TCoffeng
Email: t.coffeng@uu.nl
Telefoon: 030-2534883

Elma Groen

is veranderkundige en interim- manager. Ze is voorzitter RvT bij Thuisvester Oosterhout. Samen met Mavis Carrilho en Joke van IJzeren biedt ze sessies voor toezichthouders, aan de hand van de methode Holding Space. 
Website: www.holdingspace.eu/
toezichthouders/

Email: info@elmagroen.nl
Telefoon: 06-23602209

Mavis Carrilho

is zelfstandig adviseur en coach en o.a. lid van de RvC van Ymere. Samen met Elma Groen en Joke van IJzeren biedt ze sessies voor toezichthouders, aan de hand van de methode Holding Space. 
Website: www.holdingspace.eu/
toezichthouders/

Email: maviscarrilho@gmail.com
Telefoon: 06-28444162

Arrow-prev